Exista vreun termen legal pentru finalizarea actelor din momentul achitarii contravalorii lucrarii ? Am achitat in 11.08.2012 , iar de atunci doamna respectiva ma tot duce cu zaharelul ca mai dureaza o luna , ca acum nu pot ca am probleme si nu lucrez, ca acum ii sotul in spital , altadata nu raspunde la telefon. Ultima data a spus ca la sfarsitul lui Noiembrie 2013 vor fi gata, se pare ca nu sunt gata actele.
Ce ar trebui sa fac ? Vroiam anul trecut sa fac un proiect cu fonduri europene nerambursabile si nu am reusit fiindca nu a terminat actele. Anul acesta (2014) cred ca se va intampla la fel.
Chitanta am primit-o scrisa de mana pe o foaie de matematica si cu stampila. Este valabila ?
Termenul de solutionare a documentatiei este de 21 zile lucratoare din data depunerii dosarului la OCPI. Trebuie sa cereti un nr. de intregistrare si va interesati la OCPI in ce stadiu se afla lucrarea. Daca nu obtineti informatii apelati la un alt autorizat care sa va depuna documentatia din nou.
Chitanta pe foaie de matematica nu are nicio valoare...
Cat despre :"am vazut ca in iulie 2012 a aparut Noua lege a Cadastrului, care presupune intabularea fara planuri cadastrale si la pret redus." -nu inteleg despre ce este vorba..