Buna ziua,
Am si eu o problema. Tatal meu a facut un credit de nevoi personale. A murit acum 6 ani. Ideea este ca nici nu am stiut de acest credit pana nu am inceput sa primesc diverse telefoane de la [firma] (pe diferite numere de telefon). Se pare ca nu au decat numarul de telefon si atat. Incerc sa obtin mai multe informatii despre credit, dar ei nu sunt capabili sa-mi spuna nimic. Tot imi cer sa ma duc la ei ca sa-mi prezinte informatiile, dar mi se pare absurd: ei au nevoie de banii respectivi, ei ar trebui sa se prezinte cu dovezile legate de datorie.
Deja incep sa ma gandesc sa fac o plangere la politie pentru hartuire.
As dori sa stiu daca mai am si alte alternative sa scap de ei sau sa ii fac sa-mi prezinte niste dovezi clare.
Multumesc :)
In lipsa unei asigurarii, banca se indreapta spre codebitori. Daca acestia nu exista, firul duce catre mostenitori, pe care insa banca nu ii poate obliga sa achite in continuare ratele, in cazul in care acestia renunta la mostenire.
Buna seara.
Spuneti-le ca nu au voie sa va solicite aceste lucruri la telefon si sa va dea datele de contact ale avocatului pentru a fi contactat de avocatul d-voastra.