Am depus la administratia financiara dosarul pt constituirea unei Asociatii de Proprietari, de unde a plecat mai departe spre judecatorie. De aici a venit citatie in care eram anuntati legat de ziua in care se va judeca dosarul. Am depus cerere de judecare in lipsa dupa care am asteptat incheierea care a sosit astazi si in care se spune ca cererea formulata de asociatie se respinge. Eu stiu ca dosarul a fost verificat inainte sa ajunga la judecatorie si ca a fost in regula. Care ar putea fi cauza respingerii si ce ar trebui sa fac imediat?
Analizati temeinic motivarea instantei de fond,conditionat de care veti cunoaste temeiul care a determinat instanta sa respinga cererea de infiintare asociatie de proprietari
Mie mi-a fost respins dosarul pentru ca in statut prevazusem comisie de cenzori din 2 membri (trebuia un numar impar). Ma puteam baza pe faptul ca a fost verificat de catre judecatorul delegat la primarie. N-a fost. Asa ca a trebuit sa refac fila din statut la capitolul comisia de cenzori.
Am depus dosarul cu modificarile cerute si am obtinut o hotarare definitiva de infiintare a asociatiei.
E posibil sa aveti asemenea hibe, statut neconform cu Legea 230/2007 sau altele....
Va multumesc pt raspunsuri. Sa inteleg ca trebuie luata toata procedura de la capat? Depus dosar administratie financiara, merge la judecatorie, se judeca etc?
Se face modificarea si va duceti la acelasi judecator care v-a respins dosarul cu modificarile cerute.
In cazul meu judecatorul se afla intr-o incapere gen birou, la una din multele mese ce se aflau in acea incapere, m-am asezat pe un scaun in fata biroului, mi-a aratat ce vrea de la noi, mi-a fixat o data cand sa revin cu modificarea, m-am conformat, am depus modificarea tot acolo si am asteptat cateva zile decizia.
Procent penalizari
conjoint
In AG a fost hotarat procentul de penalizare pe zi intarziere prevazut in L230/2007 adica 0.2%. desi in statutul asociatiei insa este stabilit un procent mai ... (vezi toată discuția)