avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cerere acordare personalitate juridica respinsa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cerere acordare personalitate juridica respinsa

Buna seara,

Am depus la administratia financiara dosarul pt constituirea unei Asociatii de Proprietari, de unde a plecat mai departe spre judecatorie. De aici a venit citatie in care eram anuntati legat de ziua in care se va judeca dosarul. Am depus cerere de judecare in lipsa dupa care am asteptat incheierea care a sosit astazi si in care se spune ca cererea formulata de asociatie se respinge. Eu stiu ca dosarul a fost verificat inainte sa ajunga la judecatorie si ca a fost in regula. Care ar putea fi cauza respingerii si ce ar trebui sa fac imediat?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 09:08, 4 Decembrie 2013
In regula, o ultima intrebare. Trebuie implicat un avocat in acest demers?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2013
Almaris, utilizator
Almaris a scris:
De aici a venit citatie in care eram anuntati legat de ziua in care se va judeca dosarul. Am depus cerere de judecare in lipsa dupa care am asteptat incheierea care a sosit astazi si in care se spune ca cererea formulata de asociatie se respinge.

Vedeti, aici e greseala. Ca ati scris in cerere "judecarea in lipsa" e o practica, dar trebuia sa nu asteptati "incheierea" si sa va prezentati la termenul stabilit de instanta. Atunci instanta putea sa va arate ce era in neregula, va putea acorda un termen pana la care sa depuneti inscrisul, sa faceti modificare s.a.m.d.
Acum daca ati primit solutia de respingere a cererii, nu mai aveti cum sa stati fata in fata cu acelasi judecator delegat, ci trebuie sa cititi cu atentie solutia, motivatia si asa cum spunea @freeelis sa va exercitati calea de atac prevazuta in aceasta sentinta. Trebuie sa va incadrati in termenul consemnat acolo, termen ce curge de la data primirii hotararii.
Daca nu va exercitati calea de atac in termenul prevazut, o sa trebuiasca sa luati procedura de la capat, cu dosare, judecator delegat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procent penalizari conjoint conjoint In AG a fost hotarat procentul de penalizare pe zi intarziere prevazut in L230/2007 adica 0.2%. desi in statutul asociatiei insa este stabilit un procent mai ... (vezi toată discuția)
Recurs inadmisibil SC QCERT SRL SC QCERT SRL 1. Am făcut plângere împotriva unei rezoluții date pentru mărturie mincinoasă. 2. Având in vedere ca dosarul a fost repartizat acelui-as judecător ... (vezi toată discuția)
Respingere cerere de acordare a personalitatii juridice Oanamares Oanamares Dupa introducerea cererii de acordare a personalitatii juridice, cu toate actele necesare, complete si verificate in fata mea de catre registratoare, actiunea ... (vezi toată discuția)