avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eliberare apartament dupa vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eliberare apartament dupa vanzare

urmeaza sa cumpar un apartament, si in cateva zile voi face si actul de vanzare cumparare. Proprietara actuala mai are lucruri in apartament, si vrea 30 de zile de la semnarea contractului pentru a elibera apartamentul. Cand am acceptat sa cumpar, i-am precizat ca pana de sarbatori il vreau liber, dar deja mai sunt 3 saptamani pana atunci.
Exista vreo perioada impusa pentru acest lucru? Se poate sa trec mai putin de 30 de zile in contract pentru predarea apartamentului?
Cel mai recent răspuns: laura87 , utilizator 13:54, 4 Decembrie 2013
Se poate trece orice perioada doriti. De regula predarea se face la momentul incheierii contractului insa transferul dreptului de proprietate nu depinde de predarea imobilului, astfel ca veti fi proprietar inca de la momentul semnarii contractului.
Am inteles. Eu ma grabesc si cu mutatul de aceea intrebam. Am sa "negociez" o perioada mai mica. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare imobil am achizitionat un imobil, ... MIHAELAX MIHAELAX Contract de vanzare cumparare imobil Am achizitionat un imobil, in contractul de vanzare cumparare incheiat la notar este mentionat urmatorul ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie vanzatorul sa elibereze un imobil de bunuri? seldom seldom Buna ziua, Sunt in procesul de a-mi cumpara o casa si am incheiat deja o Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare cu promitentii-vanzatori. In ... (vezi toată discuția)
Cumpărare imobil prin credit ipotecar. În cazul în care în contractul de vânzare-cumpărare nu se stabilește altfel, predarea apartamentului trebuie făcută la data plății? Uleșan.Eniko Uleșan.Eniko Bună ziua! În data de 28.09.2018 am semnat împreună cu soțul un antecontract de vânzare-cumpărare, în fața notarului, obiectul fiind un apartament, ... (vezi toată discuția)