avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... anulare proces verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

anulare proces verbal

Buna ziua
Am parcat masina pe un teren (pamant neamenajat) pe care parcheaza toate masinile din zona.Politia rutiera mi-a dat avertisment dar a dispus ADP-ului blocarea rotii.Am platit la ADP deblocarea si cei de-acolo au zis ca ei blocheaza la dispozitia pol rutiere si ca , daca se anuleaza in instanta procesul verbal ei pot sa-mi restituie banii
Intrebare :as vrea sa invoc in instanta un viciu de procedura pt anularea procesului verbal
in proces scrie "...a stationat voluntar pe bdul Eroilor de la Tisa ,pe trotuar, impiedicand circulatia pietonilor"...nu scrie pe ce sens de mers, nici in dreptul carui imobil, nici nu specifica prezenta vreunui indicator

As avea sanse?
Cel mai recent răspuns: MUTUCATALIN2005 , utilizator 04:52, 4 Iulie 2009
va multumesc mult
am inteles ca ,si in cazul in care nu mi se accepta anularea procesului vb, nu am de platit nicio taxa
Este adevarat ca aceste litigii sunt scutite de taxa de timbru si timbru judiciar. Deci.....nu platiti nimic, nu pierdeti nimic in cazul in care nu se admite anularea procesului verbal.
Plangerile contra proceselor verbale de contraventie sunt scutite de taxa de timbru.
Chiar daca se va dispune inlocuirea amenzii su avertismentul, caz in care sunteti exonerat de la plata amenzii, tot nu veti plati nicio alta taxa.
Succes si fiti convingator.
Ce latime avea trotuarul in zona in care ati parcat?
Autoturismul era parcată in totalitate pe trotuar sau numai partial?

Numai bine va doresc.

Alte discuții în legătură

Proces verbal valabil ? florin_7 florin_7 buna ziua Acum 5 saptamani am avut \" o intalnire \" cu politia rutiera ....am parcat pe un teren neamenajat, pol a spus ca sunt pe trotuar, ne-am ... (vezi toată discuția)
Urgenta! - plangere contraventionala! fany22 fany22 Buna, Am primit un proces verbal de contraventie, cum ca o masina a firmei mele a parcat acum 4 luni pe o parcare cu plata si nu avea bon afisat. Ideea e ca ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces-verbal - data gresita llaurescu llaurescu Buna! In data de 11.12.2008, am fost sanctionat de catre un agent de circulatie, pentru defectiuni la sistemul de iluminat (pozitii). Problema e ca ... (vezi toată discuția)