Buna seara..astazi in traffic m-a oprit un echipaj de politie insotit de un echipaj de control traffic RAR , si mi-au suspendat talonul din cauza ca am instalatie de xenon cu lupe pe masina , si nu este omologat ..inteleg ca nu este omologat , dar in urma cu cateva luni am inmatriculat masina si am trecut cu ea prin inspectia de la RAR si cei de acolo nu mi-au zis nimic , in cateva zile mi-au trimis talonul acasa...ce este de facut daca ati putea sa ma ajutati , ce trebuie sa fac..
Talonul nu se poate suspenda,
Pentru motive legal prevazute,talonul poate fi retinut pana la remedierea deficientelor constatate la auto
Aveti varianta fie omologati instalatia de iluminat,fie reveniti la instalatia si becurile prevazute de producator
bun am inteles , dar faza este ca tot la RAR mi-a facut itp-u in urma cu 8 luni cand am inmatriculat masina si aveam aceasi instalatie de xenon si nu a comentat nimic. !!
Politia rutiera
Tommy_Ar
Buna, ma oprit Politia Rutiera Romana in trafic, Agentul s-a prezentat, fara a specifica motivul pentru care am fost oprit, mi-a solicitat sai prezint toate ... (vezi toată discuția)