avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Control RAR in trafic
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Control RAR in trafic

Buna seara..astazi in traffic m-a oprit un echipaj de politie insotit de un echipaj de control traffic RAR , si mi-au suspendat talonul din cauza ca am instalatie de xenon cu lupe pe masina , si nu este omologat ..inteleg ca nu este omologat , dar in urma cu cateva luni am inmatriculat masina si am trecut cu ea prin inspectia de la RAR si cei de acolo nu mi-au zis nimic , in cateva zile mi-au trimis talonul acasa...ce este de facut daca ati putea sa ma ajutati , ce trebuie sa fac..
Cel mai recent răspuns: puiugeorge , utilizator 19:15, 4 Decembrie 2013
Talonul nu se poate suspenda,
Pentru motive legal prevazute,talonul poate fi retinut pana la remedierea deficientelor constatate la auto
Aveti varianta fie omologati instalatia de iluminat,fie reveniti la instalatia si becurile prevazute de producator
bun am inteles , dar faza este ca tot la RAR mi-a facut itp-u in urma cu 8 luni cand am inmatriculat masina si aveam aceasi instalatie de xenon si nu a comentat nimic. !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E interzis sa ai xenoane la masina ? Pilu Pilu Buna ziua. Azi mi-am facut ITP-ul la autoturism si mi-a spus de acolo ca nu am voie sa am montate xenoane. N-am mai auzit pana acuma. Ar putea sa-mi zica ... (vezi toată discuția)
Politia rutiera Tommy_Ar Tommy_Ar Buna, ma oprit Politia Rutiera Romana in trafic, Agentul s-a prezentat, fara a specifica motivul pentru care am fost oprit, mi-a solicitat sai prezint toate ... (vezi toată discuția)
Certificat inmatriculare retinut pentru xenon montat la reprezentanta ContSters179979 ContSters179979 Buna ziua.Ieri ma deplasam catre Bucuresti iar in apropiere de Doraly am fost oprit de un ofiter de politie, unde fara sa se prezinte mi-a cerut actele.Langa ... (vezi toată discuția)