avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Plata pensiei dupa data deciziei de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Plata pensiei dupa data deciziei de pensionare

Am citit pe forum ca plata se face in luna urmatoare emiterii deciziei de pensionare.
As vrea sa stiu daca acest lucru este valabil chiar daca decizia s-a emis cu o intarziere de cateva luni fata de data depunerii dosarului de pensie (pensie pentru limita de varsta).
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:40, 13 Ianuarie 2014
1. Aveti dreptate dar ramaneti tot asa.

2. Puteti sa intrati si in audienta dar... se va aplica pct.1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensiei handsu handsu Exista vreun termen in care trebuie platita pensia pentru limita de varsta . Un cunoscut a depus dosarul complet ,dar nici in a treia luna nu a primit pensia ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la somaj la pensie Justitiarul711 Justitiarul711 Daca o persoana se afla in somaj , iar pe perioada somajului indeplineste conditiile de iesire la pensie pe motiv de limita de varsta, trebuie sa-si depuna ... (vezi toată discuția)
Viitor pensionar bunica1 bunica1 Din dec. 2008 am fost disponibilizata si ptr. ca stiam ca nu mai am mult pana voi putea iesii la pensie limita de varsta , am luat CM._ ... (vezi toată discuția)