Cu circa 25 ani in urma daca locatarii unui bloc au stabilit de comun acord (fara a incheia un act), datorita lipsei de caldura pe timp de iarna, au hotarat ca o aerisire comuna sa fie folosita pe viitor ca horn pentru sobele pe care locatarii le aveau instalate in apartamente. Pana in 2012 s-a aplicat si respectat sistemul acceptat de toti proprietarii, an in care parte din ei si-au instalat centrale termice proprii pe gaz, astfel incat pentru ei nu mai este necesara evacuarea fumului prin sistemul de aerisire. Unul dintre proprietari a inceput sa creeze probleme prin infundarea sistemului de aerisire si diverse acte sicanatorii ( desi acest proprietar a fost primul care si-a montat soba ) Cert este ca nu toti proprietarii au posibilitatea de a-si monta centrale proprii si sunt nevoiti sa foloseasca sistemul de care au beneficiat timp de 25 ani . L-am actionat in judecata prin ordonanta presedentiala pe care am si castigat-o insa la anul avem termen pentru dosarul de drept comun iar intrebarea este cum putem demonstra in lipsa unui acord scris faptul ca toti proprietarii am fost de acord cu modificarea proprietatii comune si sa-l oligam sa respecte angajamentul?
Prin intampinarea depusa de d-lui la dosarul de ordonanta presedentiala,recunoaste ca asa s-a stabilit de comun acord cu toti vecinii la acel moment si ca a folosit si d-lui acest sistem pe care acum nu il mai ageaza pentru ca are centrala proprie. In dosarul de fomd ar putea sa ne ajute acest inscris depus de d-lui?