avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie complementara
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie complementara

Buna ziua!!
Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea problema: mi-a veniyt un plis de la ANJPS ca trebuie sa returnez 430 lei pe anul anterior, mai exact pentru 1 an si 4 luni. Mentionez ca acolo apare ca trebuie sa returnez si pentru 3 luni in care nu aveam deloc venituri, dar si dupa cele 3 luni, restul lunilor de plata am lucrat cu jumatate de norma. Salariul brut a fost de 430 lei + 42 lei alocatia copilului + 2000 lei subventia pe 1 hectar si ceva de pamant.
Eu cred ca ma incadram la aceasta alocatie, familia fiind compusa din 3 persoane.
Va multumesc, se poate un raspuns cat mai repede ca trebuie sa returnez banii zilele astea.
.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2013
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:29, 5 Decembrie 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc pentru gemeni, mama studenta mihaicorneliuviorel mihaicorneliuviorel Sotia mea este studenta si la finalul anului 1 de master a nascut gemeni, am inteles ca pentru primul copil se acorda 600 de lei. Ma intereseaza cat se acorda ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii - angajare elev 19 ani eliluise eliluise Va rog sa fiti amabili sa-mi spuneti urmatoarele: 1. daca un elev de cls a XII-a (implineste 19 ani in luna mai) se poate angaja cu norma intreaga [i s-a spus ... (vezi toată discuția)
Lamurire,va rog... monalisaalina monalisaalina Buna ziua,va rog tare mult,sa ma lamuriti cu complicatiile acestor legi....ma intereseaza conditiile in care se poate intra acum in concediu de maternitate si ... (vezi toată discuția)