avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Termen legal de raspuns la petitie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Termen legal de raspuns la petitie

Buna ziua,
pe 24.10 am depus o cerere pe mail la o firma (sc)de recuperari creante cu termen de raspuns in 30 zile ,specificat in respectiva adresa.Am.primit confirmarea mail-ului in aceeasi zi. Documentatia pe care am solicitat-o mi-a fost expediata pe 02.12. data postei.As dori sa folosesc acest lucru in avantajul meu(la negocierea sumei).Se poate sa faceti referire la articole din lege ,cu privire la obligatia de a raspunde in termenul impus de mine,avand in vedere ca este un SRL?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:42, 5 Decembrie 2013
Pentru unitatile private nu exista legal prevazut termen de raspuns la petitii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibila amenintare ori hartuire Instalator Instalator Doamna Popescu , proprietara a unui apartament, inchiriaza acest apartament - fara forme legale/ CF - doamnei Ionescu , pentru o perioada de 6 luni. ... (vezi toată discuția)
Comunicare cu angajatorul constantin2408 constantin2408 buna seara, va rog sa-mi spuneti daca angajatorul are obligatia legala sa-mi raspunda la o solicitare facuta pe mail ,sau este obligatoriu sa trimit ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie telefonie mobila iulia pinzaru iulia pinzaru Buna seara, va rog daca se poate sa ma lamuriti, cum e cu prescrierea datoriilor? Pentru o datorie de 49 lei, reprezentand o factura restanta la o companie ... (vezi toată discuția)