va rog sa-mi spuneti daca angajatorul are obligatia legala sa-mi raspunda la o solicitare facuta pe mail ,sau este obligatoriu sa trimit solicitarea pe suport de hartie,prin intermediul Postei(sau alta firma de curierat).
ma aflu in preaviz,iar compania refuza sa-mi raspunda pe e-mail(la solicitari pertinente legate de desfasurarea activitatii mele in preaviz).
mi-au comunicat ca-mi vor raspunde doar daca ma adres prin solicitari trimise pe adresa companiei(sediu).
spuneti-mi ,va rog ,legea care reglementeaza aceste solicitari.
buna ziua,
sa inteleg ca poate refuza sa-mi raspunda pe mail,iar daca doresc raspuns din partea angajatorului trebuie sa trimit solicitarea pe suport de hartie?
Poate refuza sa va raspunda indiferent de ce cale optati pentru a-i adresa o petitie... nu exista act normativ care sa oblige un angajator din sectorul privat sa va raspunda la o petitie.
Exista un termen de raspuns de 30 de zile (maxim 45 de zile) dar care este valabil numai pentru institutiile si autoritatile pubblice.
in acest caz,daca solicit ceva si nu mi se raspunde,cum procedez?
am primit preaviz in care este specificat ca trebuie sa lucrez 4 ore /zi,dar punctele de lucru din zona mea de activitate au fost inchise.
am incercat sa intreb compania unde sa-mi desfasor activitatea in aceasta situatie.
cum sa procedez daca mi se refuza comunicarea?