O companie ar putea renunta la cererile de concediu pe hartie daca exista in companie un sistem de resurse umane in care fiecare angajat detine un cont si prin intermediul caruia toti angajatii companiei isi inregistreaza zilele de concediu urmand ca manager-ul sa primeasca o notificare pe mail si avand optiunea sa accepte sau sa refuze concediul solicitat de catre angajat? Mentionez ca in momentul de fata procedura solicitarii concediilor este atat prin sistemul de resurse umane cat si in format fizic pe hartie. Cum s-ar putea renunta la aceste cereri pe hartie?
Multumesc!
Demisie
varg
Buna,
O cerere de incetare a activitatii cu art.55 lit b si un act aditional conform caruia compania imi ofera salarii compensatorii - odata semnate ... (vezi toată discuția)
Preaviz
larissa123
Sunt in perioada de preaviz si am optat pt concediu de odihna in ultimele zile ale acestuia, am fost anuntata cu 2 zile inainte de intrarea in concediu ca ... (vezi toată discuția)
Concediu medical
theonewho
Buna ziua,
Va rog sa îmi transmiteți care este procedura care trebuie urmata de un angajat care intra în concediu medical eliberat de medicul de familie. ... (vezi toată discuția)