avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Caut avocat in Germania (Frankfurt)
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Caut avocat in Germania (Frankfurt)

Fosta sotie s-a stabilit impreuna cu fetita noastra in Frankfurt. Din nefericire, programul de vizita (foarte restrictiv de altfel, doar 8 ore in prima si a treia saptamana din luna) a ramas cel stabilit de instanta romana.

Avand in vedere aceste conditii si pentru ca nu ma pot deplasa in Germania de doua ori pe luna, doresc sa deschid o actiune de modificare a programului de vizita. Am inteles ca instanta competenta este cea germana, deci am nevoie de un avocat de acolo. Mai mult, eu nu vorbesc limba germana, as prefera deci ca persoana sa fie de origine romana.

Cum pot gasi un astfel de avocat? Am cautat in catalogul consultantilor dar fara prea mult succes.
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 12:51, 5 Decembrie 2013
Incercati aici:

[ link extern ]

sau

[ link extern ]

Amandoi sunt in apropiere de Frankfurt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocati in germania M0uri M0uri Buna seara, Imi puteti zice cativa avocati romani care sa lucreze in Germania, de preferat Stuttgart,Boblingen sau in apropiere de aceste locatii. Chiar ... (vezi toată discuția)
Procura încredințare minor la distanta Ac2000 Ac2000 Buna ziua. Situația mea sta altfel. Am divorțat, am o fetiță de 5 ani. După divorț custodia este comuna însă domiciliul copilul se afla la mine. Eu ... (vezi toată discuția)
Stabilirea domiciliului minorului in strainatate dupa noul cod lavz lavz Buna! Am si eu o speta si am nevoie de cateva lamuriri.Sunt divortata si din casatorie a rezultat un baiat pt care am o hotarare judecatoreasca de ... (vezi toată discuția)