avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Duplicat titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Duplicat titlu de proprietate

Ce fel de acte sunt necesare pentru emiterea unui duplicat titlu de propietate si unde ma adresez
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 19:26, 5 Decembrie 2013
Buna ziua! Va trebui sa mergeti la biroul de cadastru si publicitate imobiliara unde este inscris imobilul respectiv sau mai pe scurt la cartea funciara unde veti primi toate informatiile si vi se vor indica tot ce sa faceti.
La emitentul actului mai degraba.
De la OCPI puteti obtine copii conforme cu originalul. Pentru duplicat, la emitent,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare si cadastru - copii legalizate si utilizarea lor... ContSters227521 ContSters227521 Buna ziua, Am contractul de proprietate dar nu am intabularea si cadastrul (le-am pierdut)... #-o si nu stiu unde si cui sa ma adresez pentru a le obtine... ... (vezi toată discuția)
Cum se poate face cartea funciara silvester1 silvester1 am chemat pe cei de la primarie pentru a face masuratorile in vederea intocmirii cartii funciare.au venit au masurat,au zis ca trebuie luata masuratoarea prin ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate teren, disparut pascu tavi pascu tavi Tatal meu a fost re[mproprietarit cu 2,34 ha, cu titlu de proprietate. Terenul l-a dat in arenda la o societate agricola, dar cred ca a comis si gresala de a ... (vezi toată discuția)