avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plati de efectuat pentru PFA suspendat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plati de efectuat pentru PFA suspendat

Buna ziua!

am infiintat un PFA in iunie si am primit impunerea de plata pt. impozit, CAS si pensii pe anul in curs.

doresc sa suspend PFA-ul in aceste zile. Pt. anul 2014, voi avea plati de facut, chiar daca sunt suspendat ca PFA?

Alte discuții în legătură

Inchidere pfa - plata contributii nicopfa nicopfa As vrea sa ma ajutati si pe mine cu cateva informatii, va rog. Am un PFA pe care doresc sa il inchid. Am depus anul trecut declaratiile necesare, insa am ... (vezi toată discuția)
Pfa si contributia la sanatate annnacristina annnacristina Buna ziua, Am infiintat un PFA in aprilie 2012, am realizat un venit net pe care l-am declarat la ANAF si am platit deja prima transa de impozit. Intre timp, ... (vezi toată discuția)
Infiintez pfa, ce datorii salariale am MOCANU DOINA MOCANU DOINA Buna dimineata, Incepand cu luna ianuarie 2014, infiintez un cabinet. Voi avea si o salariata. Va rog sa-mi spuneti, care sunt \\"pasii\\" pe ... (vezi toată discuția)