avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj voluntar nerespectat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj voluntar nerespectat

buna ziua. am facut partaj voluntar la notariat cu fratele meu pe casa parinteasca impartind-o egal. dupa moartea fratelui meu sotia si copii lui nu mai m-au lasat sa intru in curte. mentionez ca nu locuiesc acolo ci vin mai rar. am facut sezizare la politie, iar acestia au respins-o din lipsa de procedura. ce trebuie sa fac sa pot intra cand doresc pe proprietatea mea
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 17:46, 5 Decembrie 2013
Formulati o actiune in revendicare la instanta competenta.
asta ar insemna sa platesc taxa de timbru avocat etc
Da, o actiune civila presupune plata unui timbru judiciar la valoare, onorariu de avocat daca doriti sa fiti reprezentat dar cheltuielile vi le veti recupera la sfarsitul procesului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de mostenire artige artige Parintii mei au decedat acum 7 ani.Suntem 4 frati.Eu locuiesc cel mai departe de casa parinteasca .Dupa decesul lor am lasat procura fratelui sa se ocupe de ... (vezi toată discuția)
Mostenire zdanut zdanut Daca poate cineva sa-mi dea un sfat. Este o problema de mostenire. Suntem o sora si un frate. Eu sunt necasatorita, Fratele este casatorit,are sotie si 2 ... (vezi toată discuția)
Succesiune carmensorin carmensorin Buna ziua, tatal sotului meu a decedat in 1976 la varsta de cateva luni, dupa moartea lui soacra mea a cedat impreuna cu ceilalti sase frati casa parinteasca ... (vezi toată discuția)