avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Valabilitate act notarial
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Valabilitate act notarial

Buna seara,
Am nevoie de ajutorul d-vs.
Prenumele mamei mele este in unele acte oficiale ELEANA, adica Certificat nastere ,Buletin de identitate,Titlul de proprietate teren agricol, si ELENA in alte acte precum,Certificat de casatorie,Hotarare divort,Contract de vanzare cumparare al apartamentului,Decizie de pensionare,certificat nastere copii,
Prin actele mamei mele am gasit o notificare notariala prin care o persoana depune marturie in fata notarului ca ELEANA este una si aceeasi persoana cu ELENA,act eliberat in anul 2007.
Vin cu rugamintea de a-mi spune ,in caz de deces a mamei mele ,pentru dezbaterea mostenirii si pentru a ridica acel ajutor de deces de la Of. de pensii este valabila acea notificare notariala??? si daca nu ce ar trebui sa fac??
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:46, 8 Decembrie 2013
Totul porneste de la actul de nastere al mamei dvs. Legal si logic este ca pe baza certif. de nastere sa fie cerute indreptarile erorilor strecurate in celelalte acte de stare civila. Solicitati indreptarile strecurate in acte la fiecare institutie in parte. Se fac erate la actul de vanzare/cumparare, la sentinta de divort. La starea civila solicita mama rectificarea actului de casatorie iar fiecare copil major rectificarea actului de nastere. Puteti sa intrebati notarul daca mai accepta declaratia de notorietate pentru ca sunt multi care nu o mai utilizeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenumele mamei nu este in toate actele la fel ibazs ibazs Mama decedata, prenumele mamei din certificatul de nastere al copilului (adult), precum si din B.I., din certificatul de casatorie, nu corespunde cu prenumele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mama a decedat de curand.dansa a fost divortata de ... grigut grigut Buna ziua, Mama a decedat de curand.Dansa a fost divortata de tatal meu inainte de Revolutie , probabil 1982 , 1983, si in urma acestui fapt si-a reluat ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere cu numele de familie gresit kriss64 kriss64 Bunica mea, Andrei (Iova -prenumele tatalui) Tana,s-a casatorit cu Constantin (Eftimie- prenumele tatalui) Gheorghe. In urma casatoriei au rezultat doi copii, ... (vezi toată discuția)