avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Este posibilã completarea ulterioarã a plângerii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Este posibilã completarea ulterioarã a plângerii contravenþionale?

Dupa ce am depus Plingerea contra unui proces verbal de contraventie am mai gasit un text de Lege favorabil.Pot adauga la dosar pina la primul termen o fila ca anexa la Plingere cu textul Legii sau e prea tirziu ?Intimatului inca nu i s-a trimis cerere de Intimpinare.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 11:17, 19 Decembrie 2013
Puteti face precizarea/completarea respectiva pana la primul termen.
multumesc,depun la dosar o fila cu titlul Precizare adresata Domnule Presedinte ?
Dacă este vorba doar despre un text de lege în sprijinul celor scrise deja în plângere, atunci puteţi să intitulaţi cererea oricum doriţi dvs. Dacă vă modificaţi pretenţiile anterioare, atunci veţi formula o cerere adiţională (art. 30, alin. 5 Cod procedură civilă). Modalitatea de adresare este cea menţionată de dvs. în ultimul mesaj.
Ultima modificare: Joi, 19 Decembrie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt parte reclamanta intr-un dosar la judecatoria ... IonutCostea IonutCostea Buna ziua, Sunt parte reclamanta intr-un dosar la Judecatoria Ploiesti, prin care cer pretentii unui tip care mi-a facut poza buletin,s-a folosti de ... (vezi toată discuția)
Ce este "comunicare adresa"? iooandrey iooandrey Am depus in urma cu putin timp o contestatie la judecatorie impotriva unui agent care mi-a retinut permisul pe 30 de zile . In contestatia respectiva am depus ... (vezi toată discuția)
Contestatie contraventie AlexandruGhe AlexandruGhe Buna ziua. Astazi am fost amendat si mi-a fost retinut in mod abuziv permisul de conducere. Am platit amendat si as vrea sa stiu daca mai pot face ... (vezi toată discuția)