avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, Sunt parte reclamanta intr-un dosar la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, Sunt parte reclamanta intr-un dosar la Judecatoria ...

Buna ziua,
Sunt parte reclamanta intr-un dosar la Judecatoria Ploiesti, prin care cer pretentii unui tip care mi-a facut poza buletin,s-a folosti de indentiatea mea sa faca un cont pe unsite si eu am primit o amenda de 5000 de lei, am platit-o si acum cer de la el restituirea banilor.
Am avut termn pe 16.09.2021 si doamna presedinte a spus ca dansa nu gasesc dovada platiti a amenzi din ce am inteles eu, era un pic cam galagie si in solutia pe scurt scrie: Solutia pe scurt: pentru a da reclamantului posibilitatea de a face dovada plăţii.
Intrebarile sunt urmatoarele:
1 - Dovada Platii a amenzi pe care am depus-o la dosar se afla in dosar deoarece azi am fost sa consult dosarul si ea se gaseste la pagina 10, si acum trebuie sa fac eu o cerere unde sa indic ca aceasta foaie exista la pagina 10, am cautat pe net si nu am gasit nici un examplu pentru a face o adresa, unde sa arat acest lucru.
2 - Sau doamna presedinte se refera la taxa de timbru pe care am platit-o si exista chitanta atasata la dosar la pagina 9.Dar aici intreb daca nu era taxa de timbru trebuie sa fie adugata in solutia pe scurt ca este vorba de taxa de timbru?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: IonutCostea , utilizator 08:10, 23 Septembrie 2021
E posibil sa nu fi gasit / observat dovada platii amenzii. Daca atat amenda, cat si taxa de timbru au fost platite, faceti o adresa - "Note scrise" (cu indicarea numarului de dosar si a urmatorului termen) in care sa precizati filele la care se gasesc cele doua chitante.
Ok, va multumesc, imi puteti da un model ?
Sau este ceva de genu:

JUDECĂTORIA PLOIEȘTI
DOSARUL NR. 4315/281/2021
Complet: CIV2

Domnule Președinte,

Subsemnatul Costea Ionuț Georgian, personal, în calitate de reclamant în dosarul nr. 4315/281/2021, formulez

ADRESA PENTRU NOTE SCRISE
in urma consultarii dosarului bla bla bla?
Nu va trebuie model, ce ati scris mai sus este ok, trei randuri acolo cu bla bla, sa se inteleaga ce scrieti acolo.
Si nu va mai treceti datele personale pe aici, ca le citeste toata lumea si tendinta este invers. Asa sunt vremurile acum.
Ok, va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla numarului dosarului de judecata depus la tribunal?? Miki.P Miki.P In octombrie anul trecut am depus actele pentru intocmirea dosarului de judecata in vederea anularii unei amenzi. Singurul \"document\" care mai trebuia ... (vezi toată discuția)
Copie dosar si depunere acte suplimentare contravenientu contravenientu Buna ziua, Am un termen de judecata la sfarsitul acestei luni la o instanta din tara pentru o contraventie. As vrea sa intru in posesia unei copii de pe ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare in garantie Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G mi-a invederat instanta sa precizez daca chem in judecata in calitate de parata AFM..pai nu cerere de chemare in garantie ? cum sa fac? sa o fac separat sau sa ... (vezi toată discuția)