avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Contestatie amenda Jandarmerie - caut avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Contestatie amenda Jandarmerie - caut avocat

Buna ziua,
Am primit o amenda de la Jandarmerie, in urma protestelor din 17.11.2013 (impotriva proiectului Rosia Montana). As dori sa depun o contestatie la aceasta amenda, cu reprezentare in Instanta. Mentionez ca timpul nu imi permite sa particip la proces, acesta fiind si motivul pentru care caut o persoana care sa imi reprezinte interesele in momentul infatisarii. Va rog sa-mi spuneti daca stiti un avocat care se ocupa de astfel de cazuri.
Multumesc!
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:31, 6 Decembrie 2013
Puteti consulta lista de consultanti existenta pe site.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rosia montana gold corporation salvatimediul salvatimediul Cineva sa-i opreasca pe cei de la Rosia Montana Gold Corporation. Ne-am saturat sa vedem cum se incalca legea pentru ca diverse companii straine sa plece cu ... (vezi toată discuția)
Politicienii pleaca, cianura ramane eliasav eliasav 6 februarie 2013 la \\"Ziua Rosiei Montane\\" - eveniment dedicat patrimoniului natural si cultural exceptional de la Rosia Montana. Evenimentul va fi ... (vezi toată discuția)
Pro sau contra proiectului rosia montana Radu Gabrian Radu Gabrian Pentru ca Proiectul Rosia Montana suscita discutii si pro si contra,din varii motive ,pentru ca si eu "cantarindu-l",atat cat imi permit informatiile pe ... (vezi toată discuția)