avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Revanzare muzica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Revanzare muzica

Buna ziua! Poate ma puteti ajuta, am un SRL care are ca obiect de activitate comertul cu amanuntul (CAEN 4778). Am dat recent peste un site care vinde muzica in format MP3 impreuna cu drepturi de revanzare nelimitata. Adica pot face CD-uri cu MP3-urile respective si le pot vinde. Dar, teoretic, fiindca eu fac acele CD-uri, devin producator? Cum as putea face sa le vand legal? Ca sa le pot scadea din inventar, trebuie mai intai sa "intre" cumva in gestiune, nu?
Cel mai recent răspuns: dannyp , utilizator 13:43, 6 Decembrie 2013
Hm, oare ar fi OK daca as face NIR-uri pe CD-urile blank cumparate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revanzare muzica dannyp dannyp Buna ziua! Poate ma puteti ajuta, am un SRL care are ca obiect de activitate comertul cu amanuntul (CAEN 4778). Am dat recent peste un site care vinde muzica ... (vezi toată discuția)
Se poate pe acelasi nir, pentru aceeasi marfa, adaosuri diferite? ririana ririana Rog pe cine are mai multa experienta in comertul cu amanuntul sa imi spuna si mie daca am voie (dpdv legal) sa inregistrez pe acelasi NIR un produs (marfa) cu ... (vezi toată discuția)
Cum fac preturile si cum le pot vinde legal prin casa de marcat? tym_and tym_and buna ziua Imi fac un gewerbe ( PFA) si inchiriez un spatiu pentru ami face un magazin mixt, cumpar marfa de la selgros sau metro. Exemplu : Cumpar cu un ... (vezi toată discuția)