avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Schimbare domiciliu, plata impozitului pe masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Schimbare domiciliu, plata impozitului pe masina

Buna ziua,

Am o masina pe numele meu dar pe care nu o folosesc, o foloseste o prietena. Acum vreau sa ma mut in alt oras si sa-mi cumpar o masina pe care sa o inmatriculez pe numele meu, la noul domiciliu. Ce se intampla cu prima masina, poate sa ramana in evidenta la domiciliul vechi si sa-i platesc in continuare impozitul la primaria de acolo? sau trebuie neaparat sa o declar la noul domiciliu pentru impozitare?
Multumesc in avans pentru raspunsuri competente,
anca
Ultima modificare: Vineri, 6 Decembrie 2013
anca1777, utilizator
Cel mai recent răspuns: anca1777 , utilizator 09:20, 9 Decembrie 2013
Daca va mutati de la actualul domiciliu pe cale de consecinta urmeaza sa iesiti din evidenta fiscala de la autoritatea administrativ ficala actuala
Urmeaza ca la noul domiciliu sa deschideti rol aferent bun imobil+ bunuri mobile=cele 2 auto
Multumesc pentru raspuns, Ynocentta, dar mai am o nedumerire: in orasul actual de domiciliu am si o proprietate imobiliara, o parte dintr-un apartament. Vrei sa spui ca daca imi schimb domiciliul, voi plati impozitul pe imobil la noua administratie financiara? Parca nu mi se pare logic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu inmatriculare auto alex.mar9 alex.mar9 Va salut, Acum aproximativ 2 săptămâni am fost la evidenta populatiei in orasul in care m-am mutat si am demarat procedura de schimbare domiciliu/buletin. ... (vezi toată discuția)
Schimbare acte masina - pe noul nume de familie krys_xndr krys_xndr Buna ziua, Am un autoturism pe numele meu de domnisoara. Dupa ce am facut nunta trebuie sa trec masina pe noul nume? Si m-am mutat in alt oras, am alta ... (vezi toată discuția)
Executare silita doua autoturisme Irina S. Irina S. Daca am obtinut o incuviintare privind sechestru cf art. 411 (2) cpc de la judecatoria sect. 5, pentru doua autoturisme ptr care am si gaj, iar incuviintarea ... (vezi toată discuția)