avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Abuzuri Curtea de Conturi
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Abuzuri Curtea de Conturi

Buna ziua,cum se procedeaza daca un angajat al curtii face abuzuri,sa fiu mai explicit-un angajat al curtii are studii economice,dar face calcule ingineresti sau contesta proiectul de executie!Este o autoritate care sa intervina in timpul controlului si sa lamureasca acest tip de probleme?Pentru ca daca se face actul de constatare,te judeci in instanta pana la calendele grecesti si cheltui bani,si sanatate!Angajatii curtii pot fi atacati in instanta ca persoane,daca fac astfel de abuzuri?

Alte discuții în legătură

Vreau sa dau in judecata casa de asigurari de sanatate Vranceanud Vranceanud Am fost de curand sa imi lamuresc situatia la CASMB. Pe ultimii 5 ani, situatia mea este urmatoarea: - din august 2007 pana in mai 2009 am fost salariat. - ... (vezi toată discuția)
Nota de informare pentru debit functionar public catre institutie lucic lucic buna ziua va rog sa imi acordati sprijin in legatura cu NOTA de mai jos(transcrisa in mail) primita din partea institutiei la care lucrez , in legatura ... (vezi toată discuția)
Infiintare sepp MarinFlorinAlexandru MarinFlorinAlexandru Buna ziua, Sunt absolvent al unei facultati economice si as dori sa urmez un master in domeniul ştiinţelor inginereşti ca pe viitor sa pot infiinta un ... (vezi toată discuția)