avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA PFA - Administrare site web
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA PFA - Administrare site web

Buna ziua.
Doresc sa imi fac un PFA cu cod CAEN 6311.
Site-ul consta in teste/informatii/script-uri de autoevaluare pre-universitare si universitare.
Materiile pentru teste sunt incluse in pachete ce pot fi deblocate prin servicii de microplati. Fie prin sms, fie prin transfer bancar, sau plata cu cardul, prin intermediul unei a3-a terte care se ocupa cu furnizarea unor astfel de solutii de plata intre client si vanzator.
In momentul in care configurez produsul pe site-ul celei de-a 3-a terte trebuie sa pun si o valoare a TVA-ului pentru produse.

Intrebarea mea este pentru acel CAEN, trebuie sa platesc TVA?
In cazul in care nu trebuie, pe site cand afisez pretul produsului trebuie sa mentionez ca pretul contine TVA?

Mentionez ca firma ce furnizeaza serviciile de tranzactionare intre mine si clienti nu este din Romania.
Ultima modificare: Vineri, 6 Decembrie 2013
AdnMed, utilizator
Cel mai recent răspuns: PFA SANDU ADRIANA , Consultant managementul calitatii 07:23, 27 Decembrie 2013
TVA-ul este impus de nivelul venitului unei PFA, adica 220000 lei. Daca acum va infiintati PFA-ul, nu sunteti platitor de TVA, prin urmare, veti afisa pretul dvs, fara TVA. Veti deveni platitor de TVA, in momentul in care veti atinge pragul de 220000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla colectare a tva? gheorghemaria gheorghemaria achizitionez un serviciu on-line prin plata prin sms. la achizitionarea acelui credit pentru sms eu platesc tva aferent lui societatii de telefonie. la ... (vezi toată discuția)
4619 intermedieri in comertul cu produse danicoc danicoc Vreau să deschid un PFA. Dar nu ştiu dacă pot alege următorul cod CAEN 4619 Intermedieri în comertul cu produse diverse. În ce constă activitatea ... (vezi toată discuția)
Profit net și brut la o afacere de tip dropshipping Lexchl Lexchl Bună ziua, sunt pe cale sa îmi deschid un pfa cu codul caen 4791. Am pus la cale un magazin online care face dropshipping. Pe scurt site-ul meu este o ... (vezi toată discuția)