salut.....am si eu o problema si nu stiu cum sa actionez.....am fost depistat si oprit,am suflat in etilotest si am avut o alcoolemie de 0,46 in aer expirat,la sange prima proba a fost de 0,95 si a doua de o,80.....care se ia in calcul?ar trebui ceruta recalcularea?cand???...inca nu mam prezentat la politie ...tot ma citeaza dar ...pana nu gasesc o portita nu ma prezint...nu am declarat nimik pana acum....ce ma sfatuiti??daca a mai fost cineva in aceias situatie ..puffulete2002@yahoo.com este adresa mea de mess....va rog ajutatima!!!
Sfatul meu este sa va prezentati la politie si sa ii lasati sa va intocmesca procesul verbal si tot ce vor dansii dupa care sa contestati respectivul proces verbal in instanta pe motiv ca aparatul cu care ati fost testat are disfunctionalitati si ca doctorul care v-a facut testul nu este competent. Este evident faptul ca inregistrand 2 valori diferite una dupa cealalta este ceva in neregula cu modalitatea de testare si aceasta poate fi contestata. Mult succes
Fiind vorba despre valori diferite,puteti invoca si cele aratate de dl.avocat ca sa solicitati recalcularea alcoolemiei dvs,.Rezultatul; recalcularii poate fi determinant in transformarea unei posibile infractiuni in contraventie..Atentie in fata comisiei veti fi intrebat ce ati mancat si cat alcool ati consumat si la ce intervale de timp. Atentie la aceste intrebari si consultati-va cu cineva competent cu privire la raspunsurile de dat.
multumesc de sfat dar.....e cam dificil...dac ama prezint trebui sa declar...si acea declaratie este foarte importanta ca pe baza ei se cere recalcularea si anchetatorul stabileste ora la care sa se recalculeze..in cazul meu la 5.05 am fost oprit,la 5.21 am suflat..si la 6.15 mi sa lrecoltat prima proba care a iesit o,95 iar a 2 la ora 7.15 care a iesit o,80....deci este in scadere....si la ora 5 ar fi fost aproape 1 la mie....
Alcool la volan
messartim
Buna ziua.Am si eu o problema.Acum 9 luni am condus baut (100m pana acasa)si am cauzat un accident soldat cu pagube materiale(rezolvate imediat),politia a ... (vezi toată discuția)