avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... anunt terminare proces faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

anunt terminare proces faliment

Cu ocazia terminarii procesului de faliment al unei societati unde este obligat lichidatorul judiciar sa faca anuntul ? In M.O. ? Cum pot afla fostii salariati ai respectivei societati data terminarii ? Intreb deoarece fostii salariati au un proces aflat in suspendare pana la terminarea procesului de faliment.
Multumesc mult pentru un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Coman , Avocat 18:08, 6 Decembrie 2013
din buletinul insolventei...se va publica sentinta de inchidere a procedurii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie din 2008, insolventa din 2007. urgent!! Bogdan Popovici Bogdan Popovici Societatea noastra are o sentinta ramasa definitiva, pe somatie de plata, prin care a fost obligat debitorul la plata soldului si a penalitatilor. Acum am ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta societate in insolventa marianaiacob marianaiacob In anul 2013 am incheiat un contract de prestari servicii cu o societate care era in insolventa inca din anul 2011 si nu ne-a anuntat despre starea acesteia la ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva ionutz21 ionutz21 Admite cererea. În temeiul art. 131 din Legea 85/2006 Dispune închiderea procedurii falimentului faţă de debitoarea SC DUE EMME SRL. Dispune radierea ... (vezi toată discuția)