avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Gazduirea sediului social pentru un ONG Bucuresti
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Gazduirea sediului social pentru un ONG Bucuresti

Buna ziua!
Va trimit acest mail pentru a va cere o cotatie pentru gazduirea sediului social pentru un ONG ce urmeaza sa isi desfasoare activitatea in Bucuresti.
As avea nevoie de:
- documentatia dovada a inchiererii sediului necesara pentru infiintarea ONG-ului
- primire corespondenta
Mentionez ca nu ar urma sa desfasuram activitatea in acest sediu.

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Deschidere sucursala ong pilo1 pilo1 Deschidere sucursala ONG Buna ziua, doresc sa infiintez un ONG si chit ca am mai citit raspunsuri si aici, si in alte surse, nu imi este complet clar ... (vezi toată discuția)
Ce reprezinta sediul social pentru o firma cu servicii online? goldieczr goldieczr 1. Pentru o firma care presteaza servicii online, fara activitate la sediu, ce reprezinta sediul social? 2. Cu ce m-ar incurca gazduirea firmei intr-un ... (vezi toată discuția)
Stabilire temporara sediu social srl la cab de avocat ContSters79137 ContSters79137 Am un client care imi solicita stabilirea temporara a sediul unei SC la sediul cabinetului meu. Aveti idee ce acte imi cere registrul comertului, in afara ... (vezi toată discuția)