avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere reexaminare taxa judiciara de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere reexaminare taxa judiciara de timbru

buna seara,
dupa inregistrarea actiunii la judecatorie, instanta mi-a comunicat o adresa prin care imi comunica, ca,in termen de 10 zile la plata unei taxe judiciare de timbru.
am formulat ceerere de reexamire in 3 zile dar nu am achitat acesta taxa.
ar trebui sa achit acesta taxa in acele 10 zile si apoi sa astept solutionarea cererii ?
imi poate spune si mie cineva, din practica, in cat timp se solutioneza cererea de reexamiare ?
va multumesc !

Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 08:23, 7 Decembrie 2013
cererea de reexaminare se solutioneaza de un alt complet de judecata, in camera de consiliu fara citarea partilor intr-un termen cat mai scurt. daca va respinge cererea de reexaminare trebuie obligatoriu sa platiti taxa dispusa de instant intrucat, in caz contrar de va anula cererea introductive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul public judiciar în materie civilã antonescu gheorghe antonescu gheorghe Cauză civilă în constatare şi în revendicare. La depunerea cererii introductive, reclamantul taxează cu o sumă stabilită şi acceptată de judecătorul ... (vezi toată discuția)
Camera de consiliu cu citarea partilor aidu aidu Cererea de reexaminare impotriva respingerii ajutorului public judiciar se solutioneaza in camera de consiliu, potrivit art. 15 OUG nr. 51/2008. Insa se ... (vezi toată discuția)
Incheiere finala (dezinvestire) LDMUNTEANU LDMUNTEANU Complet: Camera de Consiliu Tip solutie: anuleaza cererea; Solutia pe scurt: Anuleaza cererea formulata de reclamantul .....Cu drept de cerere de reexaminare ... (vezi toată discuția)