avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Baza legala pentru decont operatie cataracta pensionari
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Baza legala pentru decont operatie cataracta pensionari

buna dimineata!
soacra mea este pensionara si a fost operata de cataracta la un spital public.toate costurile au fost suportate de catre ea. la externare am cerut toate documentele necesare unui viitor decont de la Casa de sanatate a jud Valcea de care apartine.
intrebarea mea e care sunt TOATE documentele necesarela dosar pt decont si care este LEGEA care tipuleaza acest drept pt pensionari?:sorry:
cu respect,ion mota

Alte discuții în legătură

Decont operatii cataracta ion_de_valcea ion_de_valcea soacra mea s-a operat de cataracta si a suportat toate cheltuielile privind cristalinul.e pensionara si doresc sa stiu care este procedura care sunt ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma casa de sanatate rodica05 rodica05 Buna ziua, - va rog sa-mi spuneti daca o persoana ( pensionar) care suporta o interventie chirurgicala la ochi ( operatie de cataracta si cristalin) si care ... (vezi toată discuția)
Operatie - cum procedez pentru a beneficia de decontare de la casa de sanatate? ankka2006 ankka2006 Buna dimineata! Mama (pensionara) are nevoie de operatie cataracta. Cum procedez pentru a beneficia de decontare de la Casa de Sanatate.( si in ce cuantum ... (vezi toată discuția)