avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 202 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare carnet de munca

Buna dimineata. Cum poate cineva plecat din tara inainte de revolutie sa isi recupereze carnetul de munca pt. perioada in care a lucrat la Fructexport( unitate desfiintata dupa 1990)? Stie cineva ce s-a intamplat cu arhiva acestei institutii sau unde pot sa ma adresez pt. lamuriri? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:11, 7 Decembrie 2013
Întreprinderea de comerţ exterior "Fructexport" s-a desfiinţat in 1991 si s-a infiintat S.C. "Fructexport" - S.A.

Prin urmare, adresati-va acestei societati cu sediul in Str. Mos Adam 23 , sect.5, Bucuresti,

Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Decembrie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde gasesc cartea de munca a tatalui meu? andreea-crina andreea-crina Tatal meu a fost angajat in perioada 1968-1982 la Intreprinderea de Calculatoare din Pipera.A plecat din tara in 1982 si nu si-a recuperat cartea de ... (vezi toată discuția)
Cum poti avea acces la arhivele unei firme care nu mai axista? sofia valentina sofia valentina am nevoie de o adeverinta de la o firma care s-a desfiintat dupa 1990. (vezi toată discuția)
Arhiva intreprinderea de transporturi constanta OpreaDiana OpreaDiana Stiti cumva unde sunt arhivele pentru Intreprinderea transporturi auto Constanta - sectia reparatii auto ? (vezi toată discuția)