avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesiune

suntem 4 frati, dupa moartea parintilor am hotarat sa cedam toata agoniseala parintilor fratelui cel mic care a avut grija de parinti.(parintii au murit amandoi)
Asa ca am dat la notar , toti cei 3 frati , declaratie de renuntare la succesiune,
cel mic , declaratie acceptare succesiune,
INTREBARE:
Acum ce urmeaza , trebuie sa depuna la judecatorie ceva acte ptr. a trece totul pe numele lui, sau trebuie sa mearga la notar , unde exista vreo procedura speciala de trecere pe rol ?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 18:39, 7 Decembrie 2013
poate merge la notar pt dezbaterea succesiunii si eliberarea certificatului de mostenitor.
Trebuie dezbatuta succesiunea. Daca va intelegeti mergeti la notar daca nu in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Salva Salva Dupa moartea tatalui, eu si inca 6 frati am fost de acord sa ramana in casa fratele mai mic. Cu conditia ca in cazul vinzarii de bunuri immobile (60ari) de ... (vezi toată discuția)
Succesiune casa parintilor Silver1976 Silver1976 Buna ziua, Suntem 2 frati. Parintii au murit acum cateva luni. Eu am locuit in casa cu parintii pana cu putin inainte sa moara ei. Fratele s-a mutat ... (vezi toată discuția)
Succesiune slytuta slytuta daca nu ma prezint la succesiune pierd tot, sau se imparte normal? (vezi toată discuția)