avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Refuz la plata B.O.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Refuz la plata B.O.

Buna ziua,
Care sunt consecintele refuzului la plata al mai multor bilete la ordin si cine este raspunzator pentru emiterea lor? Atrgerea raspunderii va fi a celor doi administratori sau doar a celui care a semnat B.O.?
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 17:07, 7 Decembrie 2013
Consecinta poate fi executarea silita si raspunderea este a emitentului si a avalistului (daca exista).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bo avalizat anders anders Buna ziua. Fiind asociat intr-o societate comerciala am avalizat un bilet la ordin ca garantie pentru un credit luat de societate. Am cesionat partile sociale ... (vezi toată discuția)
Executare silita avalist bilet la ordin gabrieladina gabrieladina O societate comerciala emitenta a unui bilet la ordin avalizat in nume personal de administatorul societatii, intra in insolventa. Dupa deschiderea procedurii, ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare MariS19 MariS19 buna, ma poate ajuta cineva cu un sfat referitor la o contestatie la executare. Sunt garant avalist, s-a incuviintat inceperea executarii impotriva mea in ... (vezi toată discuția)