avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Pot sa cumpar teren din 2014 in Ro?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Pot sa cumpar teren din 2014 in Ro?

ce se schimbä pt.cetäteni UE än Ro.Pot cumpära terenuri si tot o datä sä fie si propietari cu acte in regulä?X-(
Cel mai recent răspuns: covasenco , utilizator 09:42, 8 Decembrie 2013
Teoretic Da. Intai vanzatorul anunta intentia la primaria unde este inregistrat terenul.Daca in termen de 30 de zile nu se prezinta un cetatean roman cu intentia de a cumpara terenul ,acesta este vandut cetateanului strain. Practic ramane de vazut , dar trist acest lucru. va creste automat pretul terenurilor si a investitorilor straini. Ajungem sa cumparam produsele agricole la pretul impus de ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate un cetatean strain sa vinda apartament mostenit si cumpara altul ContSters226650 ContSters226650 Buna ziua Am vazut discutindu-se pe tema acestui subiect dar nu am inteles foarte clar raspunsurile. Eu: nascuta in RO, locuiesc de multi ani in alta tara ... (vezi toată discuția)
Cumpararea/vanzarea apartamentului cu drept de superficie roriro roriro Buna seara, Eu (cetatean roman) si sotul meu (cetatean strain non-UE, fara acorduri bilaterale asupra cumpararii terenurilor) vrem sa cumparam un ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan republica moldova kpas2005 kpas2005 Se poate cumpara teren intravilan(pt constructie)in republica moldova ,de catre straini?multumesc (vezi toată discuția)