avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Continutul rezolutiei de neincepere a urmaririi penale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Continutul rezolutiei de neincepere a urmaririi penale

Ma poate lamuri cineva referitorla continutul rezolutiei de NUP? Este necesar ca aceasta sa fie motivata cu privire la fiecare infractiune cu care a fost sesizat parchetul?..Daca cuprinde doar referiri generice, fara a se referi obiectiv la sesizare, este atacabila in termenul de 20 zile, insa ma poate sprijini cu ceva spete din jurisprudenta cu privire la motivarea si continutul acestei rezolutii?
Multumesc anticipat...
Cel mai recent răspuns: vasile2013 , utilizator 12:42, 9 Decembrie 2013
Multumesc
Acesta va fi unul dintre puncte, insa imi doream sa studiez ceva spete si sa le pun la cap cu prevederi din CPP care vizeaza continutul rezolutiei de NUP....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangerea inpotriva rezolutiilor procurorului ContSters83761 ContSters83761 Buna seara !Am o intrebare pe care o adresez cu speranta ca ma poate lamurii cineva .Cumnatul x a primit instiintare de la parchet de pe langa o judecatorie ... (vezi toată discuția)
Procedura pt comunicarea nup Silvia  Aldea Silvia Aldea Din cate am citit referitor la comunicarea NUP, conform art. 228 Cpp, copia dupa rezolutia prin care s-a dispus NUP se comunica persoanei care a facut ... (vezi toată discuția)
Procurorul ierarhic are termen? danaa1 danaa1 Buna seara, Apelez din nou la voi stimati forumisti,pentru a ma ajuta cu explicatia legilor. Situatia este in felul urmator: 1) Depun o plangere la ... (vezi toată discuția)