avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inscriere litigiu in cartea funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inscriere litigiu in cartea funciara

care ar fi procedura sa inscriu un litigiu in cartea funciara?
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 21:16, 8 Decembrie 2013
va adresati la OCPI din judetul unde situat imobilul sau imobilele in litigiu cu:
1. Cerere tip ( ogasiti la giseul registratura din OCPI)
2. Copie dupa actiunea inregistrata la instanta judecatoreasca cu indicarea numarului de dosar sau certificat de grefa care sa identifice imobilul cu numarul cadastral, nr. top. numarul de carte funciara si localitate;
3. Dovada achitarii integrale a tarifului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea funciara adumitroaie florin adumitroaie florin Cum se noteaza un litigiu in cartea funciara a unui apartament. (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cu litigiu inscris in cf popescu_ion_2014 popescu_ion_2014 Buna seara! Am cumparat un imobil la o licitatie publica. Creditorul ipotecar nemultumit de pretu de vanzare, desi nu s-a prezentat la niciunul din ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara pentru informare nety36 nety36 Buna ziua, am nevoie de un extras de carte funciara pentru informare sau orice alt document care sa-mi indice proprietarul de drept al unui imobil Am ... (vezi toată discuția)