avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu doresc dezbaterea succesiunii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu doresc dezbaterea succesiunii

buna dimineata . va multumesc pt raspunsurile pe care le-am primit dar doresc un raspuns la urmatoarea problema : reclamanta care a depus cerere pt dezbatera unei succesiuni a achitat taxa de 3% pt timbru . Eu in calitate de parata daca nu timbrez pot sa pun capat acestui proces pt ca nu doresc deocamdata dezbaterea succesiunii . pe scurt daca nu timbrez eu ca parata , reclamanta mai poate merge mai departe ?ma poate obliga cineva sa timbrez ? cititi cu rabdare , sper ca m-am facut inteleasa . va multumesc .
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 11:27, 9 Decembrie 2013
Taxa platita de 3% este pentru intreaga masa succesorala,
In calitate de parata nu va puteti putea opri actiunea deschisa de reclamanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire,succesiune,partaj Gyna Gyna Buna ziua!Dupa decesul parintilor,doi frati raman cu 2 proprietati,la doua adrese diferite.Cei doi frati,s-au inteles sa ia fiecare cate o proprietate,dar pt. ... (vezi toată discuția)
Reprezentare in instanta monahelenus monahelenus Ma pot reprezenta singura in instanta intr-o speta simpla ? deaoarece familia tatalui meu biologic nu se prezinta la dezbaterea succesiunii la notar...m-am ... (vezi toată discuția)
Timbrare constatare calitate de mostenitor slaurie slaurie Buna ziua! Am introdus o actiune in constatare calitate de mostenitor deoarece un succesibil nu este de gasit, iar notarul refuza sa il decada din drepturi ... (vezi toată discuția)