Am cumparat anul trecut un apartament care era racordat la Dalkia. Dupa ce am platit peste 2000lei in iarna, fara sa am temperatura prea mare in casa, m-am hotarat sa ma debransez. In vara aceasta am inaintat o cerere de debransare la Dalkia, in ciuda faptului ca mi s-a zis ca oricum nu-mi va fi aprobata. Pentru ca facturile Dalkia veneau pe numele fostului proprietar, am semnat o conventie cu ei, pt ca nu puteam face cererea de debransare in numele fostului proprietar. Cei de la asociatie nu au avut nici o obiectie, vecinii nici atat. Intre timp mi-am instalat centrala proprie, dar surpriza!! Dupa o luna am primit scrisoare de la Dalkia, cum ca nu avem voie sa ne debransam. I-am ignorat pana cand am primit factura de la ei, pe luna oct. Le-am facut o vizita si le-am explicat cat nu am ce sa platesc, din moment ce nu consum de la ei, insa nu am avut nici un castig de cauza. Din ce am mai citit pe internet, nu as fi singura in situatia asta, si mai mult legea e de partea mea. Spuneti-mi, va rog, ce pot face in cazul acesta? Daca merg la OPC rezolv ceva, sau doar vor ridica din umeri fara sa ma ajute in vreun fel? Daca nu platesc facturile, la un moment dat ma vor da in judecata, si nu as vrea sa ajung in situatia aceasta. Astept un raspuns avizat, va rog. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns:
irinageana , utilizator
13:23, 18 Martie 2015