avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ziua de 27 decembrie 2013...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ziua de 27 decembrie 2013...

Buna ziua!
Inca nu s-a publicat in MO dar...dupa cum s-a anuntat, ziua de 27 decembrie 2013 va fi declarata ZI LIBERA (pt inst. publice) cu recuperarea acesteia in luna ianuarie 2014.
Putem fi obligati sa ne luam concediu de odihna in aceasta zi (27 dec); pe considerentul ca ne raman zile de concediu pentru anul urmator???
Cum se procedeaza...unii in CO...altii in ZI LIBERA...cum se intocmeste pontajul??
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:37, 9 Decembrie 2013
Daca va luati CO in data de 27 dec 2013 , atunci nu va trebui s-o recuperati in 2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme pontaj -zilele de 24 si 31 decembrie cristina_mihaela cristina_mihaela Buna seara .Pentru personalul tesa in luna decembrie 2012(...deoarece la o unitate de 800 salariati li s-au emis comunicari de CO la multi, unii fiind deja in ... (vezi toată discuția)
Zi libera comancorinaadelina comancorinaadelina Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: sefu meu doreste ca ziua de 31.12.2015 sa nu se lucreze, s-a dat decizie ca fiind zi libera, am afisat ... (vezi toată discuția)
Recuperare zile libere în timpiul demisiei cu preaviz alexj17 alexj17 Bună ziua, Mă confrunt cu următoarea situaţie: un salariat de la instituţia publică în care lucrez şi-a dat demisia cu respectarea termenului de ... (vezi toată discuția)