Buna seara,
In data de 28.10.2013 am comandat online de la o firma din Piatra Neamt 6 buc. LED pt. iluminatul fatadelor de la Promenada Mall.In specificatia trimisa de cei de la firma vanzatoare este specificat ca aceste LED-uri sunt pt. iluminat fatade cladiri comerciale,etc.In data de 30.10.2013 am si platit proforma,dupa care ne-au sosit LED-urile.Dupa montajul acestora pe fatada mall-ului,ne-am dat seama ca sunt de putere prea mica,dar montajul l-am executat in data de 19.11.2013.I-am anuntat prin email ca dorim sa trimitem inapoi LED-urile,deoarece nu se potrivesc.Deatunci ne tot amana,ba ca ne trimit altele,etc.
CONCRET...mai pot face ceva... sa le returnez.sau altceva?
Merci
Termenul de returnare, fara invocarea vreunui motiv, pentru produsele comandate on-line este de 10 zile lucratoare de la data livrarii produselor.
Din cele relatate de Dvs, consider ca Dvs. ati achizitionat un produs fara sa-i studiati/ cunoasteti specificatiile tehnice.
In cazul in care specificatiile tehnice ale produsului erau prezentate, aveti posibilitatea de a solicita inlocuirea produsului, dara fara a putea obliga furnizorul in acest sens.