buna ziua!am o intrebare:unei persoane i s-a emis mandat de arestare.aceasta este fugita din tara.eu ca persoana fizica il pot aduce legal in tara?sau pot fi acuzat de sechestrare de persoana?ce sfat imi dati?multumesc anticipat
buna ziua!am o intrebare:unei persoane i s-a emis mandat de arestare.aceasta este fugita din tara.eu ca persoana fizica il pot aduce legal in tara?sau pot fi acuzat de sechestrare de persoana?ce sfat imi dati?multumesc anticipat
Sa lasati institutiile oficiale sa isi faca treaba. Vedeti ca a patit Becali si tregeti o concluzie in consecinta.
Daca faceti asta pentru al preda autoritatilor,nu cred ca veti suporta consecinte.
Depinde si cum o faceti.Ce metoda sau procedura veti folosi.In tarile cu democratie autentica si cu legi coerente sunt persoane fizice autorizate care practica acest gen de meserie.La noi mai greu se pun in miscare treburile si la fel de greu se aplica legile existente,de catre cei pusi sa le aplice.
De regula se actioneaza in salturi in functie de interesul politic si de ce nu cel mediatic.
persoana respectiva este in italia.autoritatile mi-au spus ca nu au nici o dovada in acest sens si nu pot face nimic.eu stiu sigur ca se afla acolo si unde anume mai exact,si da,o fac pentru al preda autoritatilor
Este dat in urmarire generala prin Interpol? Daca da, e foarte simplu, mergeti si sesizati politia italiana despra faptul ca este o persoana urmarita prin interpol, vor rezolva ei situatia, in mod legal.