avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inselaciune in conventii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Inselaciune in conventii

Am depus la parchet o actiune si am primit raspuns initial de la procuror ca respinge actiunea si scoate de sub urmarire penala invinuitii, rezolutie confirmata ulterior de catre prim procuror . Doresc sa stiu daca dupa ce fac plangere la Judecatorie si solicit ramanerea la instanta pentru judecare , daca instanta ii condamna eu imi pot recupera prejudiciul pe baza sentintei instantei sau trebuie sa fac actiune civila si sa platesc taxa ? Asi dori sa cunosc procedura
Cel mai recent răspuns: 6costi2 , utilizator 23:20, 9 Decembrie 2013
Daca judecatorul va admite plângerea si desfiinţează rezoluţia sau ordonanţa atacată si reţine cauza spre judecare, se aplica dispoziţiile privind judecata în primă instanţă respectiv a căilor de atac, banuiesc ca dvs inca din cursul urmaririi penale v-ati constituit parte civila.
In declaratia initiala pe care am dat-o la I.J.P.-S.I.F. m-am constituit parte civila ,dar nu imi este clar care sunt pasii , daca judecatorul admite actiunea , daca mai trebuie sa platesc taxa ca sa-mi recuperez banii sau trebuie sa deschid actiune in pretentii in civil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva rezolutiilor procurorului ruxandra11 ruxandra11 Buna ziua, Unchiul meu a depus o plangere la procuratura impotriva parintilor mei pentru tulburare de posesie. In urma cercetarilor facute de de politie, ... (vezi toată discuția)
Actiune in revendicare pierduta in baza unor documente false Dan Mihai Dan Mihai Dupa o perioada indelungata de Cramponari cu Parchetul B in care a cerut NUP inpotriva V-P care si-a falsificat un inscris pe timpul cand lucra la ... (vezi toată discuția)
Cim suspendat ionutdima13 ionutdima13 daca procurorul da nup eu ma pot intoarce la servici sau angajatorul o poate contesta ca sa mai ma tina pe bara. (vezi toată discuția)