avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces penal ptr fals si uz de fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces penal ptr fals si uz de fals

se poate deschide actiune penala ptr declararea unui document (proces verbal de punere in posesie ptr niste teren) care a fost depus la un dosar si care a stat la baza unei hotarari definitive daca nu am in posesie acest document , ci numai referiri cum ca el a fost depus la dosarul respectiv?
Cel mai recent răspuns: izolatori , utilizator 21:37, 9 Decembrie 2013
am uitat sa precizez ca am raspuns de la primarie ca respectivul pv nu exista in evidenta dumnealor( deci este contrafacut ) si vreau sa deschid proces penal ptr fals si uz de fals.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Document depus la dosar care s-a dovedit ca nu a fost emis de comisia locala de fond funciar izolatori izolatori cum pot proceda daca intr-un dosar s-a depus un pv de punere in posesie care dintr-o adresa obtinuta de curand de la comisia de fond funciar rezulta ca nu ... (vezi toată discuția)
Atac hotarare jud. definitiva izolatori izolatori am o hotarare definitiva emisa in 1998 pe baza unor documente false depuse la dosar si a intelegerii gresite de catre judecator a situatiei reale din dosar ... (vezi toată discuția)
Proces de punere in posesie...dubios gigelas gigelas Buna seara, Un unchi al meu,a instrainat un teren. la notar,acesta a prezentat un proces verbal de punere in posesie,in baza caruia a instrainat terenul,fiind ... (vezi toată discuția)