S-a realizat un contract de vanzare-cumparare a unui apartament intre doua persoane. Vanzatorul a vandut acel apartament cu tot cu bunurile aflate in el (mobila, electrocasnice, etc.) dar printr-o intelegere verbala cu cumparatorul, adica in contractul de vanzare-cumparare nu era stipulat faptul ca vanzarea se realizeaza impreuna cu bunurile aflate in imobil. Acum, dupa 2 luni de la vanzare, vanzatorul a reclamat la politie pe cumparator cum ca, acesta din urma, i-a sechestrat bunurile si nu vrea sa i le inapoieze.
Are sanse vanzatorul sa castige in instanta? Poate obliga cumparatorul sa ii plateasca un pret mult prea mare fata de valoarea efectiva a bunurilor?
Ce poate face cumparatorul in aceasta speta?
Daca nu aveti act doveditor ca ati cumparat bunurile din apartament, atunci trebuie sa le puneti la dispozitia vanzatorului.
Nu aveti cum sa faceti dovada ca le-ati cumparat .
Depinde ce scrie in contract, cum s-a predat apartamentul, cheile etc.
Eu l-as notifica pe vanzator ca ii iau chirie sau ca i le pun la dispozitie in ziua... la ora... urmand apoi sa le arunc...
Trebuie vazuta situatia toata. De ce n-au trecut in contract bunurile?
Sechestrare bunuri
drcri
Buna ziua,
am vandut apartamentul in care locuiam, i-am predat noului propietar cheile, dar in momentul predarii cheilor mi-a ramas o parte din mobila in ... (vezi toată discuția)