avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubiri
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubiri

buna ziua...am fost victima intr-un accident rutier,cu 5 zile de ingrijiri medicale,firma de asigurari mi-a spus sa ma gandesc la o suma anume pe care sa o cer...ma gandesc ca orice firma de asigurari are un anumit grafic dupa care face aceste despagubiri,....as vrea sa stiu care ar putea fi suma pe care o pot cere ca despagubire...va multumesc...
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 14:37, 10 Decembrie 2013
Despagubirea morala depinde de foarte multe aspecte, pot sa spun chiar aspecte specifice cazului respectiv.
Societatile de asigurari nu o sa vina NICIODATA cu o oferta conform cazului respectiv, iar victima neavind studii juridice specifice despagubirii, NICIODATA nu va stii cit si pe ce criterii sa ceara. Eu va sfatuiesc sa contactati pe cineva, care este expert in domeniul despagubirii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista o grila oficiala dupa care se acorda despagubirile pentru daunele fizice si morale provocate in urma unui accident? florinskie florinskie Buna ziua. Biciclist fiind am fost lovit de un autoturism intr-o intersectie, eu aveam prioritate fata de autoturism. A sosit ambulanta si am fost transportat ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima musatilie musatilie Buna dimineata. Fratele meu a fost de curand implicat intr-un accident rutier. mai exact pe 23 decembrie. Se afla pe scuter fiind angajat ca si curier livrari ... (vezi toată discuția)
Daune accident rutier Tolia Tolia Buna ziua. Un sfat din partea dv., daca se poate. Suntem parte civila intr-un proces cu o firma RCA, pentru obtinerea de despagubiri in urma unui accident ... (vezi toată discuția)