avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Lichidare SRL. Urgent
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Lichidare SRL. Urgent

Buna ziua, am o firma pentru care trebuie sa aduc balanta pe zero in vederea lichidarii, dar am facut toate calculele, am inchis conturile, am calculat impozitele pe dividente, respectiv din lichidare am depus declaratiile si am facut foile de varsamant pentru administrator pentru a achita totul. Azi am fost la Finante si am ridicat Certificatul de atestare fiscala, pe zero.. totul ok pana aici.
Dar in urma cu cateva minute, a venit administratorul, si mi-a adus ultimele extrase de la banca, in care apar comisioane si dobanzi, ridicari de numerar etc.

Ce sa fac acum, tinand cont ca am depus la Finante balanta pe zero si luna imi este inchisa?

Alte discuții în legătură

Comisioane bancare restante ANCA2002 ANCA2002 Am aflat cu stupoare ca firma mea are de plata la banca 2.800 RON COMISIOANE RESTANTE. Firma in 2002 a deschis niste conturi colectoare pentru punctele de ... (vezi toată discuția)
Balanta su sold 0 la o firma radiata ciobanc ciobanc societatea a fost suspendata la 01 iunie 2009; de 3 luni ma chinui sa o radiez ;mi se cere balanta cu sold 0??? ce fac cu capitalul social (101) cu 117??,dar ... (vezi toată discuția)
Neplata contributiilor sociale - srl fara activitate, raspunderea administratorului liviunb liviunb Buna ziua Am un SRL care din 2011 nu mai are activitate, iar sediul social a expirat la inceputul lui 2012 fara a-l mai prelungi si contributiile sociale ... (vezi toată discuția)