avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Drepturi salariale
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Drepturi salariale

Buna ziua, am fost disponibilizat, iar in urma hotararii judecatoresti am fost reintegrat, si dreptul de a mi se restitui toate drepturile salariale. Vreau sa stiu daca aceste drepturi salariale le pot primi pe toate odata sau esalonat pana in 2016 ca si alte drepturi salariale castigate in instanta?

Cel mai recent răspuns: carmen67 , utilizator 09:34, 11 Decembrie 2013
La reintegrare drepturile salariale nu se platesc esalonat, vedeti punctul II din Decizia nr.355/22.03.2011 a Curtii Constitutionale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile si obligatiile salariat - angajator ROMANFLORIN ROMANFLORIN Urmarea unei hotarari judecatoresti definitive am fost reincadrat in functie publica, eliberat in mod nelegal. Hotararea prevedea si plata drepturilor ... (vezi toată discuția)
Cum sunt achitate drepturile salariale castigate in instanta claris05desi claris05desi In anul 2011 am fost disponibilizat, am contestestat in instanta respectiva decizie care in urma unui proces desfasurat, am castigat definit si irevocabil ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de concediere si somaj alecori alecori Sunt fosta angajata a ITM,concediata in 2010 (desi ma aflam in concediu medical,concediata fara preaviz si prin abuz de putere).Cu ajutorul sindicatului am dat ... (vezi toată discuția)