avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Agent Comercial / Manipulant Marfuri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Agent Comercial / Manipulant Marfuri

Care este diferenta intre agent comercial si manipulant marfuri , la BANI in primul rand dar si ce trebuie sa faca agentul comercial in plus ?
De asemenea vreau sa stiu daca este legal ca in fisa postului sa impui unui MANIPULANT MARFURI sa stea si pe ,, casa '' adica sa fie si casier !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:11, 11 Decembrie 2013
In primul rand agentul comercial trebuie sa fie calificat, pe cand manipulant marfa e muncitor necalificat.
Atributiile fiecarei functii sunt stabilite prin fisa postului, anexa la fiecare CIM.
Casier nu poate fi decat o persoana calificata in aceasta meserie.
Diferenta consta in studiile necesare ocuparii acelui post , iar ca salariu numai daca exista coeficienti de ierarhizare aplicabili angajatorului in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare persoana fara calificare ncris78 ncris78 Sunt PFA, cod caen 4779, si as dori sa imi angajez o persoana care sa se ocupe de magazinul de mobila second-hand. Pe ce post as putea angaja persoana ... (vezi toată discuția)
Cor aartist aartist Va rog sa-mi comunicati care este criteriul de diferentiere intre muncitor si muncitor necalificat? Mai precis cum incadrez o persoana ca munciitor ... (vezi toată discuția)
Stabilire nivel salar ametist ametist Daca am un angajat care nu are bacalaureatul dat, dar are un curs facut de "TEHNICI DE COMERCIALIZARE MARFURI" cu durata de 30 ore la Camera de Comert, pe ce ... (vezi toată discuția)