avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe salariu

am la banca un credit de 3 salari si mi sa pus oprire pe tot salariu si eu sunt singuru salariat in casa si am 5 copiii de intretinut banca are voie sa opreasca tot salariu de pe card:(
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 08:32, 11 Decembrie 2013
NU. Faceti contestatie la executare, intrucat valoarea maxima a sumei ce poate fi retinuta este de 50% din salariu.Daca nu ati fost notificat ca vi se va popri salariul, atunci acesta este un abuz din partea bancii si puteti formula plangere, inclusiv la politie si ANPC. succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)
Retinere salariu sau hold colectare FlorinC82 FlorinC82 Buna ziua, banca la care am cardul de salariu precum si descoperire de cont mi-a pus hold colectare pe salariul intergral datorita faptului ca am ramas in ... (vezi toată discuția)
Poprire de catre executor judecatoresc marian72 marian72 Buna ziua ! Am instituita o poprire de catre un executor judecatoresc ,in suma de 4,372 lei , dintre care 826 lei sunt cheltuieli de executare silita ... (vezi toată discuția)