avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cand se deschide rol pentru un imobil si calculul ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cand se deschide rol pentru un imobil si calculul impozitului

In vederea construirii unui imobil am detinut Autorizatie de Construire pana in anul 2011.Constructia nu s-a terminat la expirarea autorizatiei.Fiind plecata din tara nu am prelungit autorizatia in timpul necesar.Am obtinut o prelungire a acesteia incepand cu luna mai 2013,valabila pana in 2014.Mi s-a deschis rol automat de catre inspectorii primariei la expirarea autorizatiei.Este corect atata timp cat nu exista un Proces verbal de receptie?
Daca da,intrebarea mea este daca pentru perioada de prelungire a autorizatiei (2013-2014)se mai aplica taxa impozitului,sau sunt scutita deoarece exista o prelungire a autorizatie de construire?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MOLDANSCHI , utilizator 11:15, 11 Decembrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit la casa fara receptie ticavol ticavol In 2005 mi-a expirat autorizatia de constructie, iar eu aveam numai fundatie la casa. In 2007 am facut receptia iar in fisa de calcul am platit prelungire de ... (vezi toată discuția)
Reinnoire autorizatie de constructie 4me 4me Buna ziua, Sotul meu a inceput in 2011 constructia unei case la tara, dar autorizatia a expirat in mai 2013. Pt ca nu au fost bani am oprit lucrarile de ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de construire expira. in ce stadiu al constructiei pot intabula imobilul? VALERICA1955VALERICA VALERICA1955VALERICA Buna ziua, am o casa cu etaj in constructie.Am reusit sa montezi ferestrele si usile exterioare,exteriorul l-am izolat si vopsit iar gardul este cu ... (vezi toată discuția)